Menu
ZUPA
Krem z buraka z nutą jabłka i kozim serem
DANIE GŁÓWNE
Smażony filet z sandacza podany na puree ze skorzonery i pomarańczy, warzywami korzeniowymi i sosem szafranowym z goździkami
DESER
Piernik z pomadą śliwkową karmelizowanymi owocami i lodami jabłkowymi
PRZYSTAWKI
(serwowane w stół)
Wybór pasztetów własnej receptury z konfiturą żurawinową i jarzębiną
Śledź bałtycki w sosie jogurtowym
Wybór tradycyjnych mięs pieczonych: schab ze śliwką, boczek pieczony, pierś z indyka z sosem aronii
Płatki z indyka z musem kaparowym na cykorii
Tradycyjny smalec z wieprzowego sadła z jabłkiem i świeżym majerankiem
Sałatka z tuńczyka i kukurydzy w cytrynowym kubraku
Bukiet sałat ze świeżymi warzywami
BUFET DESEROWY
Wybór wypieków własnej receptury
Wybór musów owocowych
Sernik nowojorski
Cena: Już od 210 zł od osoby